Neem de tijd!

De Engel van Hoorn over spanning en ontspanning

Wij leven in een tijd van spanningen. Spanningen op wereldschaal (het Midden Oosten, Rusland, Iran, Irak, Korea enz.), spanningen op het werk en spanningen in huiselijke kring. Natuurlijk is een zekere mate van  spanning en onrust van alle tijden, maar door de snel veranderende wereld, de moderne communicatie-middelen en – niet te vergeten – de grote werkdruk is het nu sterker dan ooit. Ja er kan veel meer dan vroeger, maar er moet ook heel veel.  Gelukkig zijn er allerlei mogelijkheden om je te ontspannen. Er is yoga,  mindfulness en er zijn allerlei vormen van vermaak, maar dat aanbod is tegelijk weer een bron van onrust.

Heb je dat boek van Geert Mak al gelezen?

Ga je nog meer naar het feest van Jaap en Joke?

Wat doe je trouwens aan sport?

 

Op zondag 24 september staat de stichting ‘De Engel van Hoorn” stil bij allerlei vormen van spanning en ontspanning.  Allerlei vragen die daarmee te maken hebben zullen worden voorgelegd aan een psycholoog en/of psychiater, maar er zal ook ruimte zijn voor ervaringsverhalen en  ontspanningsoefeningen.  Daarnaast is er dwarsfluit-muziek van Arja Kraal en Paula Snoeijer en zal er een column worden voorgelezen over het onderwerp.

Van harte welkom op  zondag 24 september in de kapel van Dijk en Duin, Wilhelminalaan 2 in Hoorn. Vanaf 13.30 uur is er inloop met koffie en thee en om 14.00 uur begint het programma. Consumpties 1 euro, vrije gift na afloop

ds. Rudolf Kooiman

Reacties zijn gesloten.