Columns

Dit is de nieuwste column. Alle andere columns komen in de lijst hiernaast. Klik er op om het hieronder te kunnen lezen.

Verbinding middels Dialoog 1

diversen, 2021-02

Beste vriend(in) van De Engel van Hoorn,

Na de oproep om kopij aan te dragen betreffende gevoelens die persoonlijk spelen bij jullie zijn er een aantal reactie binnengekomen. Deze zijn nu ook op de internetpagina van De Engel van Hoorn onder de kop columns gepresenteerd.

Winter

Een ijzige wind

boven besneeuwde aarde

lacht in zijn vuistje.

Lammy Vriesinga

Meetingpoint

Laten we daten

elkaar morgen ontmoeten

bij Zoom om de hoek.

Lammy Vriesinga

 

90 jaar

Even een reactie op de oproep..Engel van Hoorn. In deze maand mag ik 90 jaar worden,geweldig om zo oud te worden toch,; beschik over een goede gezondheid gezien mijn leeftijd dus dacht ik wat is er te vertellen. Wel jammer geen feest want de ontmoeting van en vooral het gezamenlijke mis je. Weet nog van mijn moeder toen die 90 werdt.wat een feest was dat en veel onbekende mensen gezien.En

Als we bij haar op bezoek kwamen,had ze altijd de rozenkrans in haar hand,bidden was haar ding en nu betrap ik mij er op ,dat t.v. of lectuur me ook minder gaan boeien,het liefst zit ik ook stil en bid,de rust die er van bidden uitgaat onder ik nu pas,

Wilde dit even laten weten,en ben blij met uw blad. Hartelijke groeten, Bep van Lochem

 

 

Vertrouwen

Met veel vertrouwen

gaan we weer

aan het nieuwe normaal bouwen

 

Fam. Saan

De toekomst

De toekomst zal vertellen gaan

over de waarde

van ons (bijzondere) bestaan

Fam. Saan

 

 

Bijzondere tijden

Coronatijd bah

want vooral afstand houden

is nu het ad-vies.

Rudolf Kooiman

 

 

Bij deze dank ik jullie voor de inzendingen. Blijft schrijven en met vriendelijke groeten, Marco Holt. (Secretaris van De Engel van Hoorn)

Reacties zijn gesloten.