Gastenboek

De Engel van Hoorn waardeert uw bezoek aan deze website. Wilt u reageren, heeft u een vraag, suggesties, of  bent u benieuwd naar reacties van andere bezoekers? Hier kunt u uw reactie plaatsen en die van anderen lezen.

2 reacties op “Gastenboek”

  1. Lammy schreef:

    De film “Manchester by the sea” gezien bij de Engel van Hoorn op 16 december vertelt het verhaal van een man die een anoniem bestaan leidt, waarin hij niet met zichzelf geconfronteerd hoeft te worden. Omstandigheden dwingen hem terug te keren naar het vissersdorp waar hij vandaan komt. Een moeizaam verhaal, weergegeven in een prachtige film over mensen die niet om kunnen gaan met teleurstellingen en toch de onderlinge relaties overeind weten te houden.
    Een zeer goede keuze van de Engel van Hoorn.

  2. Geachte Lezer, Wij, Liesbeth en Edwin ter Velde, zijn een initiatief gestart in Hoorn. We gaan een Fluitschip bouwen van afvalpastic. Niet om het verleden te herleven maar om met elkaar te bouwen en elkaar te ontmoeten. Iedereen mag meedoen. Zo ontstaan er samenwerkingen die anders niet tot stand waren gekomen. We delen dezelfde missie op sociaal en maatschappelijk gebied. En niet te vergeten goed rentmeesterschap. Kijk voor meer informatie op http://www.clean2a.nl en laten we samenwerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.